Zárcsere Budapest – Fő a város

A zárcsere Budapest egész területén az évek során cégünk fő területe lett. Az éjjeli és nappali zárcsere szolgáltatás a főváros egész területét lefedi.

A fővárost kerületekre felosztva dolgoznak kollégáink. Nappal tíz, éjjel pedig öt kolléga áll rendelkezésre, ha bárkinek szüksége lenne rá. Védelmi okokból van olyan rossz kerület, amibe nem mennek ki a kollégák, korábbi bajokból és balesetekből tanulva. Ilyen a VIII. kerület.

A beosztásoknak és a felosztásoknak tudjuk teljes mértékben Budapest és vonzáskörzetében a munkánkat elvégezni. Ügyfeleinknek nem kell sokat várni, akár egy órán belül ott vagyunk a helyszínen és kicseréljük elromlott zárát. Fix időpontot nem szoktunk érkezésre mondani pont abból az okból kifolyólag, hogy több mindent kell számításba venni. Elsődlegesen a forgalmat, mert mint tudjuk Budapesten és az autópályákon igen népszerűek a dugók. A másik szempont az ünnepnapok és a szabadságok valamint a hosszú hétvégék. Ilyenkor mindig kérjük a megrendelő megértését. A legrosszabb esetben is pár órán belül az összedolgozott és precíz csapatunk a segítségére siet.

A kapacitásunk éjjel sem csökken. Hiába dolgozunk ilyenkor kevesebb emberrel, mivel a közlekedés sokkal egyszerűbb több embernek tudunk segítségére lenni. Lefedtük tehát Budapest egész területét. Külön csoport felel azért, hogy a város vonzáskörzetébe tartozó károsultakat segítse a nap minden szakában.

Azokban az esetekben, amikor a probléma megoldása nem igényel sürgős ellátást, úgy egy mindenki számra megfelelő időpontot beszélünk meg. Ez azért nagyon jó, mert nincs várakozási idő, és mi is ehhez illeszkedve alakítjuk a munkákat.

Rejtett munkadíjak és költségek nincsenek. Kiszállási díjat nem számolunk fel. A munka díja a zárszerkezet árát és a munkadíjat tartalmazza. Minden felmerülő költséget és összeget meg szoktunk beszélni a megrendelővel. Ezt nagyon fontosnak tartjuk, hiszen senki számra nem mindegy, hogy mennyi plusz költsége van. Visszatérő ügyfeleink számára pedig kedvezményekkel is szolgálunk.

Minőségi munkánkért vállaljuk a felelősséget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy egy év garanciát biztosítunk az általunk beszerelt zárakra és munkára. A teljes körű garancia garantált. Amennyiben valakinek problémája lenne egy éven belül, bátran hívjon minket és ingyen helyreálltjuk a problémát.

admin